Orkideayhdistys "Orkideat Kotosalla"

Orkideayhdistys "Orkideat Kotosalla" on keskustelufoorumi niille, joita kiinnostaa tropiikin orkideoiden kasvattaminen tavallisissa kotioloissa, ikkunalaudalla. Yhdistys pitää keväisin ja syksyisin orkideanäyttelyitä maan eri puolilla. Jäsenlehtenä toimii Orkideat Kotosalla -lehti.

Orkideayhdistys “Orkideat Kotosalla” on ainoa alan organisaatio, joka pitää säännölliseti näyttelyitä maamme eri puolilla Tästä syystä yhdistys on hyvä yhteydenpitäjä orkideoista kiinnostuneiden ihmisten välillä.

Yhdistyksen kiinteä yhteistyö maamme ylivoimaisesti suurimman orkideakokoelman hoitajien kanssa luo harrastukseen tukevan ja asiaa tuntevan pohjan.

Yhdistyksen vuosimaksu v. 2012 ja edelleen v. 2013 on 28 €, johon sisältyy jäsenlehti. Yhdistyksen jäsenyys antaa mahdollisuuden edullisiin kasvihankintoihin ja alennuksiin esimerkiksi orkideamatkoille.

Orkideat Kotosalla-lehti: neljästi vuodessa ilmestyvä A4-kokoinen neliväripainettu lehti kertoo orkideoiden hoidosta ja tavallisista sekä eksoottisista orkideasuvuista. Siitä löytyy orkideanäyttelyiden, kokousten ja -matkojen aikataulut. Lehden palstoilla keskustellaan tavallisen kotikasvattajan ongelmista ja onnistumisista näiden tropiikin kauniiden kukkien hoidossa.


Lehden tilausmaksu v. 2012 ja edelleen v. 2013 on 28 €, sisältää jäsenmaksun

Phalaenopsis-kirja
yhdistyksen jäsenille 15 € plus postikulut.
Aito Orkideakirja jäsenille 18 €
Kulttuuriorkideat jäsenille 26 €

Aitoa orkidealannoitetta myös jäsenhintaan
Yhdistyksen kotisivut www.orkidea.fi tai www.orkidearanta.fi

Lisätietoja: Tuulikki Ranta puh.+358500 723 864
info@orkidearanta.fitai info@orkidea.fi

Jäseneksi pääsee ilmoittautumalla puhelimitse +358500 723 864 Tuulikki Ranta, tekstiviestillä +358500723864 tai sähköpostitse osoitteeseen
info@orkidearanta.fi
tai
info@orkidea.fi